Order verifier

Helautomatisk ordreplukkinsstyring

SSI Schäfer har utviklet en effektiv løsning for å eliminere feil i ordreplukkning samt skape mulighet for å følge en ordre som loven krever det. SSI Order Verifier gir deg mulighet for å kontrollere og dokumentere utgående forsendelser helt automatisk. Dette vil i stor grad redusere feilmargin til null og dermed oppfylle kravene til Six Sigma. Order Verifier oppnår en gjennomstrømning på opptil 6000 varer i timen, noe som tilsvarer ca. 300 kasser. I en og samme prosess blir produktene identifisert, kontrollert og dokumentert. Teknologien som ligger bak er ekstremt nøyaktig og allerede pantentert.

Sammenlignet med manuell eller semi-automatisk ordreplukking kan den økonomiske fordelen av ordreplukkingssystemet utgjøre 95 %. Innvesteringskostnaden vil derfor med stor sannsynlighet bli nedbetalt i løpet av to år.

Med Order Verifier vil du oppnå besparelser på to måter. Først og fremst vil det være en sterk nedgang i feilplukk, noe som vil redusere mengden av returvarer. Den andre klare fordelen er at ordreplukkingsprosessen blir fullautomatisk. Systemet kan brukes både som en frittstående løsning eller kobles til eksisterende anlegg noe som gjør den godt egnet for ekspansjonsprosjekter.

Les også: Hvordan avgjøre om du burde flytte eller effektivisere lageret

Fremgangsmåte

I det første trinnet blir det plukkede artikkelen levert fra en beholder og plassert på transportbåndet. Under transporten sorteres gjenstandene og fraktes inn i skanneren hvor de skannes og registreres med en hastighed på 2,5 m/s.

Avhengig av kundekravene skannes varene enten med 1D strekkoder, 2D matrix-koder eller RFID-brikker. Til slutt samles artiklene i kasser og sendes ut il kunden.

EGENSKAPER
Overholder regler om Track & Trace
Imøtekommer Six Sigma kvalitetskrav
Komplett registrering i distribusjonskjeden
Automatisering av styringsprosesser
Enkel integrasjon i eksisterende system
Leser 1D og 2D-strekkoder (matrix-koder), samt RFID-brikker
Oppfyller Pedigree lovkravene
Nedbetaler seg selv på mindre enn 2 år
BROSJYRER
Videoer