Robo Pick

Helautomatisk ordreplukk

Plukkingen eller sammenstillingen av forskjellige artikler til den ønskede sending, er den mest krevende oppgave ved lagerautomatiseringen. Over 90% av disse anstrengende og monotone oppgavene belaster stadig vekk medarbeiderne på lageret. Det har vært tilnærmet umulig å finne en god erstatning for den unike kombinasjonen av evnen til å se og gripe.

Schäer Robo Pick - SRP

Det er i dette segmentet Robo Pick finner sin plass. Robo Pick er den første 100% automatiserte plukkcelle som kan integreres sømløst i eksisterende lagerarkitektur, og som yter over 2000 plukk i timen. På grunn av SRPs utforming trenger ikke artiklene som skal plukkes å forhåndsdefineres enkeltvis med egenskaper og utseende. Det er heller ikke nødvendig å arrangere artiklene i en bestemt stilling.

Alle sider blir sett

Hittil har alle forsøk med plukkautomatisering med roboter strandet på manglende fleksibilitet i bildebehandling. Takket være en nyskapende kombinasjon av prosesser i 3D- og 2D-bildebehandling har SSI Schäfer oppnådd et teknologisk gjennombrudd. Robo Picks bildebehandling klarer faktisk å scanne og gjenkjenne produkter som ligger på skrått, assymmetriske emballasjer eller artikler som er mørke og er defor vanligvis vanskeligere å skille ut.

Full kontroll på alle artikler

Siden Robo Pick ikke har et kartotek som forteller den hva slags egenskaper de enkelte produktene har må den kontrollsjekke at den har plukket rikitg på en annen måte. Den bruker da den eksisterende sammenstillingen av lastbærere og artikler som allerede er tilstede i etthver helautomatisk lager. Hver boks eller beholder - altså lastbæreren - er alltid tilordnet en artikkel. 


Bruken av SRP er ikke bare begrenset til ordreplukk. Den egner seg også ypperlig til håndtering av returvarer, et område som får stadig større betydning.

Les også: Eksplosjon i e-handel: hva må du tenke på?

EGENSKAPER
Over 2000 plukk i timen
Kort tilbakebetalingstid (ROI)
Høy plukkvalitet
Kort ordregjennomløpstid
Kåret til "Best product" ved lanseringen på LogiMat-messen i 2011
BROSJYRER
Videoer