<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=117188&amp;fmt=gif">

VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR

Her skriver vi i LIS hver uke om ting som engasjerer oss. Vårt ønske er at bloggen vil gi deg verdifull innsikt og et bedre grunnlag for å ta fremtidige lager- og logistikkavgjørelser.

ABONNER PÅ BLOGGEN

Mest leste artikler

6 ting du bør vite om lagerautomaten LogiMat

Hva om du kunne spare gulvplass, samtidig som du ble tre ganger mer effektiv i arbeidet?

Lagerautomater har vært i bruk lenge...

Alt du må vite før du flytter til nytt lager

Har bedriften din vokst fra lageret sitt? Gratulerer! Her er dine neste skritt.

Det kommer en dag i alle suksessfulle...

Hvorfor investerer så mange små bedrifter i lagerautomater?

Det er lenge siden lagerautomat var forbeholdt de største aktørene. Her er det du burde vite før du kjøper automater til ditt...

Ta meg til ressurssiden
NBF 2018 Kolonial.no.png

Skrevet av 

Eirik Toft | 17.01.2018

Årets begivenhet er like rundt hjørnet, og vi er på plass sammen med Jon Kåre Stene fra Kolonial.no.

Lean er temaet for årets utgave av Nordic Business Forum som har hentet inn flere sterke navn. Blant annet er Eric Ries til stede (entreprenør og forfatter av The Lean Startup), forfatter og entreprenør Seth Godin står også på scenen, og «vår egen» Anita Krohn Traaseth fra Innovasjon Norge starter konferansen med det aller første foredraget.


Vi er på plass med egen stand og holder en presentasjon om Lean Logistics sammen med Chief Program Officer i Kolonial.no, Jon Kåre Stene, som gleder seg til å stå på scenen den 22. januar:


«En Lean tilnærming til hvordan vi som selskap skaper og gjennomfører våre prosesser har vært avgjørende for å håndtere den ekstreme veksten vi har opplevd de siste årene. For å lykkes med Lean må du forstå hva det betyr i praksis. Under mitt foredrag vil jeg legge frem ulike eksempler på hvordan Lean har hjulpet oss med å bygge Kolonial.no. Jeg tror NBF blir spennende. Jeg gleder meg til å høre hvordan andre har jobbet med metodikken, og hvilke nye tanker og ideer som er relevante i en stadig mer digital og teknologipreget fremtid.»


Vi skal også benytte seansen til å dele ut prisen for «Årets logistikkopplevelse 2018.» Det er svært mange gode kandidater der ute, og vi ser frem til å avsløre vinneren. Til opplysning er presentasjonen konferansens tredje «break-out session», og blir holdt i Kunst-delen i andre etasje.


Det er fortsatt ledige billetter til konferansen. Hvis du forhåndsregistrerer deg for foredraget vårt om Lean Logistics får du en gratis termokopp fra Lord Nelson, og hele foredraget tilsendt på e-post i etterkant.


Registrer deg i dag og bli med på en lærerik dag sammen med verdenseliten innen lean og lean logistics!

SKREVET AV


Eirik Toft

Når nyetablerte firmaer opplever suksess er det sjeldent at lagrene er dimensjonert for dette. Fortsatt vekst blir vanskelig uten enten å utvide lageret, eller å innrede lageret på en bedre måte. En av Eirik sine styrker er å kartlegge vareflyten og identifisere flaskehalser.