<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=117188&amp;fmt=gif">

VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR

Her skriver vi i LIS hver uke om ting som engasjerer oss. Vårt ønske er at bloggen vil gi deg verdifull innsikt og et bedre grunnlag for å ta fremtidige lager- og logistikkavgjørelser.

ABONNER PÅ BLOGGEN

Mest leste artikler

Fem kjappe med tre ledende logistikkaktører

Hva kjennetegner effektive lager- og logistikksystemer? Det er et spørsmål som vi stadig vekk blir stilt i møter og på...

Hva er 3PL og er dette riktig for din bedrift?

Som gründer er det ganske mye du må lære deg. Det er ikke nok å bare kjenne produktene du selger. For å lykkes, må du forstå...

Ta meg til ressurssiden
Hekta På Tur har klart å skape en fantastisk kundeopplevelse.jpg

Skrevet av 

Steffen Larvoll | 26.01.2018

Første utgave av Nordic Business Forum i Norge hadde mange høydepunkt, men for oss i LIS ble den største opplevelsen en prisutdeling.


Nordic Business Forum Norway gikk av stabelen mandag 22. januar på Oslo Plaza. Arrangementet hadde flere hundre påmeldte fra alle de nordiske landene, og når du sjekker foredragsholderne er det ganske forståelig at såpass mange hadde tatt turen til Oslo.


Tungvekterne Eric Ries (forfatter av The Lean Startup) og Alex Osterwelder (oppfinneren av Business Model Canvas) ga interessante og morsomme foredrag, og Anita Krohn Traaseth gjorde en god jobb med å fortelle om lean og innovasjon i et norsk perspektiv. Konferansen ble avsluttet av Seth Godin, som med sine 18 bestselgerbøker hadde sitt å si om lederskap og det å utgjøre en forskjell.

LIS stand NBF 2018.jpg

Midt på dagen hadde vi derimot scenen for oss selv, i en såkalt «Break Out Session». Der holdt Jon Kåre Stene, CFO i Kolonial.no, et svært interessant foredrag om bedriftens utrolige vekst de siste årene. Det var gøy å høre at LIS har vært en viktig brikke i denne veksten, og vi gleder oss til å bidra til fortsatt suksess for Kolonial.no og dagligvare på nett.  


For oss kom imidlertid konferansens høydepunkt rett etter Jon Kåres foredrag. Da kunne vi endelig avsløre Hekta på Tur som vinner av «Årets Logistikkopplevelse 2018». Selskapet hadde best resultat i seks av åtte kriterier, og det sier noe om den utrolige jobben de har lagt ned for å skape en fantastisk kundeopplevelse. Vi ønsker å gratulere Hekta på Tur på ny, og håper virkelig at prisen vil hjelpe selskapet å skape en enda bedre nettbutikk og logistikkopplevelse for turinteresserte nordmenn. 

Her er en liten stemningsvideo fra dagen:

Foto (øverst): Anette og Rune Tangen Kjeldsen fra Hekta på Tur, med Steffen Larvoll fra LIS (midten).
Foto: Dristikssjef Østlandet Børge Østnes og Daglig leder Rune Dammeyer (LIS), sammen med Logistikkdirektør i Bransdal Group Thor Sverre Molle.
(Alle foto: Nordic Business Forum Norge).

Video: Inbound Group

Dette glemmer alle som starter nettbutikk lager og logistikk desktop
Dette glemmer alle som starter nettbutikk lager og logistikk

SKREVET AV


Steffen Larvoll

Markedssjef

Steffen er faglig godt oppdatert på markedsføringens nye muligheter når det gjelder digitale plattformer og e-handel, og er sentral i gjennomføringen av vår markedsstrategi og kundekommunikasjon. Han er også ansvarlig for å tilpasse de internasjonale markedkonseptene fra SSI Schäfer til det norske markedet.