<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=117188&amp;fmt=gif">

VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR

Her skriver vi i LIS hver uke om ting som engasjerer oss. Vårt ønske er at bloggen vil gi deg verdifull innsikt og et bedre grunnlag for å ta fremtidige lager- og logistikkavgjørelser.

ABONNER PÅ BLOGGEN

Mest leste artikler

Fem kjappe med tre ledende logistikkaktører

Hva kjennetegner effektive lager- og logistikksystemer? Det er et spørsmål som vi stadig vekk blir stilt i møter og på...

Hva er 3PL og er dette riktig for din bedrift?

Som gründer er det ganske mye du må lære deg. Det er ikke nok å bare kjenne produktene du selger. For å lykkes, må du forstå...

Ta meg til ressurssiden
Header - Test deg selv- Snakker du logistikkspråket?.png

Skrevet av 

Eirik Toft | 15.08.2018

Vi vet at selv den mest garvede lagerarbeider kan slite med å holde tunga rett i munnen iblant. På tide med en oppfrisker?

Lager- og logistikkbransjen er ikke fremmed for fagspråk, og kan nok virke rimelig gresk for mange utenforstående. Selv de av oss på innsiden kan lett gå glipp av et uttrykk eller to, og da er det nyttig å ha et oppslagsverk. 


Da vi lanserte Lager og logistikk – en ordliste, raste den raskt til toppen som vårt mest nedlastede innhold noensinne. Tydelig var det behov for en liten jukseliste i lagerbransjen, og jeg har hørt fra flere som nå alltid har den liggende fremme. Sånt varmer jo.


Kanskje er du nysgjerrig på hva du kan, eller bare har lyst til å bevise hva du allerede vet. Vi har i alle tilfelle laget en quiz for å teste deg på logistikkuttrykk, vanlige forkortelser og til og med litt statistikk. Les deg opp på ordlista vår i forkant, eller gå inn blindt.


Klar for en utfordring? Klikk her!

New call-to-action
New call-to-action

SKREVET AV


Eirik Toft

Når nyetablerte firmaer opplever suksess er det sjeldent at lagrene er dimensjonert for dette. Fortsatt vekst blir vanskelig uten enten å utvide lageret, eller å innrede lageret på en bedre måte. En av Eirik sine styrker er å kartlegge vareflyten og identifisere flaskehalser.