Nytt delelager

Funnemark har bygd Seljords desidert flotteste og mest moderne bilforretning. Bygget er designet for å kunne promotere Mercedes som et nytt bilmerke, og de ansatte er stolte av nybygget med et delelager som er skreddersydd for å plukke mer effektivt og for å utnytte kapasiteten maksimalt.

1984 - Toyota nr. 5000 

Allerede i februar 1984 ble Toyota nummer 5000 levert i Telemark. Salget var faktisk så stort det året at Toyota nummer 6000 ble levert allerede i desember samme år. I Telemark er Funnemark nå etablert med utsalg i Seljord, Larvik og Notodden, i tillegg til hovedkontoret i Porsgrunn.

Nytt delelager 

Et topp moderne og skreddersydd delelager basert på systemkonseptet med småvarereoler er levert. En egen klargjøringsreol kombinert med en disk med uttrekkbare skuffeseksjoner står klar til å ta imot kunder. Det er også levert en nettingvegg med oppheng for vindusviskere og annet bilrekvisita.   

Kunden har selv vært med på planleggingsprosessen og har lagt til rette en meget detaljert analyse i forkant av vareplassering noe som har resultert i optimal utnyttelsesgrad.

Prosjekttype: Konvensjonell lagring
Prosjektstatus: Ferdigstilt