Hitachi Power Tools

Hitachi Power Tools Norway AS

Hitachi Power Tools er en av Norges ledende leverandører til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen innen områder som elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler. De holder til i moderne lokaler på Kjeller, ca. 25 km fra Oslo sentrum. Her disponerer de 6400 m² grunnflate med kontorer, serviceavdeling og ferdigvarer, som fungerer som et sentrallager for det skandinaviske markedet.

Forprosjekt

Etter stor interesse for prosjektet startet LIS et forprosjekt med representanter for Hitachi samt deres arkitekter. En løsning basert på langsidehåndterte paller tilpasset byggesøylene ble definert, og det ble sendt ut en forespørsel til flere leverandører.

Leveransen

LIS ble valgt som leverandør ut i fra kompetansen som ble vist i forprosjektet samt meget fleksible løsninger som bestod av høyfrekvent pallplukk, vanlig pallplukk, langgods, småvarer, litt større småvarer, samt varemottak og pakking.

På grunn av den gode løsningen fra LIS og SSI Schäfer har kunden et ryddig og effektivt lager. I etterkant har LIS også levert kompletterende løsninger som push-backanlegg på mesanin.

Prosjekttype: Konvensjonell lagring
Prosjektstatus: Ferdigstilt
Grunnflate: 6 400m2