Samarbeid

Mylna Sport AS ble etablert i 2010 og er en fusjon av de to grossistselskapene Sport Supply International AS og Nordic Fitness AS, som da under tiden begge hadde flyttet sine hovedkontorer til Mjøndalen utenfor Drammen. Med en god posisjon i markedet, og nærmere 1200 sportsforretninger i hele Skandinavia, har behovet for et større lager meldt sin ankomst.

Fortsatt vekst

I november 2012 ble sammenslåingen komplett ved at det nye hovedlageret for de to tidligere konkurrentene sto ferdig. Her har man fylt lageret til randen for å imøtekomme det stadig voksende markedet i Norge. Hovedlageret er for det meste innredet med pallreoler for lagring av alt fra vekter til tredemøller i tillegg til push-back for bufferlagring.

Et marked i endring

Siden prosjektstart har Mylna Sport sett en vesentlig endring i hjemmetreningsmarkedet - Norske forbrukere er villig til å betale mer for mer avansert utstyr. Tredemøller er et av de produktene som har fått et stort oppsving og markedet for dette er tett knyttet til Birkebeinerrennet. Etter at birken på ski er over er det fult fokus på Birkebeinerrittet noe som gjør at etterspørselen etter spinningsykler skyter i været.

Servicesenter

I tillegg til hovedlageret har Mylna Sport en egen serviceavdeling for veiledning om bruk/installasjon og reperasjoner av produktene sine. Service er et definert fokusområde og her jobber man på spreng for å imøtekomme kundenes behov.  Det har blitt installert småvarereoler i to plan, hvor det første nivået fungerer som bæring for en mellometasje.

Sikkerhet i fokus

Mylna Sport har rettet et ekstra fokus på sikkerhet og har fått levert beskyttere for både søyler og stiger. Alle underkjøringer er sikret og de har også gått til anskaffelse av truckladerpaller i stål for å minske brannfaren. I tillegg til dette har Lager & Industrisystemer holdt et sikkerhetskurs med ekstra fokus på forebygging av ulykker.