Vår oppgave er å gi deg et konkurransefortrinn i hvordan du organiserer og distribuerer varene dine

Norges ledende leverandør

av lager- og automasjonssystemer

Vi er en totalleverandør av lager-, industri- og logistikkløsninger for bedriftsmarkedet i Norge, og har over 40 års erfaring fra den norske logistikkbransjen. Det gjør at vi kan hjelpe deg, uavhengig av størrelse, bransje og produkttype, med å sikre optimal varestrøm på lageret eller i produksjonsprosessen. I et marked som utvikler seg raskt, er vår evne til å levere fleksible løsninger avgjørende for din bedrifts produktivitet og lønnsomhet.

Hvorfor oss?

lagerkonsulent.png

Din lagerkonsulent

Vi er ikke bare en leverandør, men også en nøkkelressurs i arbeidet mot å skape det optimale lageret. Med oss på laget får du effektive løsninger som skaper positive ringvirkninger for hele bedriften.

service.png

Skreddersydde løsninger

Kontorene våre ligger ved Vinterbro utenfor Oslo med et tilhørende lager på 1 500 m2. Her er det også et verksted hvor det kan tilpasses og spesiallages løsninger som ikke er katalogført.

fornoyd-kunde.png

En totalleverandør

Vi leverer alt fra plastkasser til traller, veggoppheng og reoler. Produktene egner seg like godt i et helautomatisert lager som til manuell ordreplukking. Ingen prosjekter er for små eller for store.

 • Stian Bye Coop Norge.png

  Stian Bye, Assisterende Logistikksjef - Coop Norge Handel AS

  Vi valgte LIS da deres kompetanse og vilje til å diskutere løsning med oss gjorde at vi fikk et fleksibelt lager for å håndtere fremtidig netthandel.

 • Jon Kåre Stene Kolonial.no.png

  Jon Kåre Steene, COO - Kolonial.no

  LIS er en god samarbeidspartner som både forstår hvilket utgangspunkt vi har som oppstartsbedrift, og som har vist stor interesse for å forstå utviklingen innen netthandel og hvilke logistiske krav som stilles.

 • Kai J. Gulbrandsen.png

  Kai J. Gulbrandsen, CEO - Princess Gruppen

  LIS har vært vår logistikkpartner gjennom de 10 siste årene og det var naturlig for oss å bruke deres ekspertise når vi skulle tilpasse hovedlageret vårt for å håndtere både butikksalg og netthandel.

Lyst til å finne ut mer om våre løsninger?

Ta gjerne kontakt så ser vi på hvordan vi best kan hjelpe deg

Lager_og_industrisystemer_2018.jpeg