Shuttlesystem for pall

Shuttlesystemer er effektive og kompakte lagringssystemer der en «shuttle» beveger seg langs skinner i reolene, uten noen øvre grense for areal. Disse kan håndtere svært tunge laster, og er dermed perfekte for lagring og flytting av pallgods. Pallene lagres og plukkes ved enden av skinnene via gaffeltruck. Utover det er systemet fullstendig selvkjørende.

MELD INTERESSE

Ser du en bedre pris på markedet? Vi matcher den! Ring oss nå på +47 23 14 24 00 eller kontakt oss her.

vekt

Kan bære opptil 1,5 tonn

air-condition

Tåler temperaturer ned mot –24oC

pall

Håndterer alle typer pall

sync

LIFO og FIFO i samme anlegg

HubSpot Video

Tilleggsutstyr for baneanlegg 

Baneanlegg er akkurat så enkelt eller komplisert som du ønsker. Smågods har større variasjon i kollistørrelse enn pallgods, så vil ofte ha nytte av flere vekter og scannere. 

Ellers står du fritt til å utvide baneanlegget med vertikal transportør (heis), plukkstasjoner og ulike sorteringsløsninger som veksler, pushere og mye mer – helt avhengig av ditt behov for varehåndtering.

Tilleggsutstyr for baneanlegg

Atlas 1D 

Den enkleste typen shuttlesystem beveger seg frem og tilbake i én retning, og sikrer effektiv, tettpakket lagring. Hver shuttle går på batterier med lang levetid, og brukes både til å plassere og hente paller innover i reolene. 

Systemene håndterer alle typer paller, og kan leveres i store dybder.

HubSpot Video
HubSpot Video

Atlas 2D

Atlas 2D er et mer avansert shuttlesystem, der hver shuttle kan skifte fil via krysningsårer innebygget i reolene. Ved å kommunisere med ditt WMS, finner shuttlesystemet den mest optimale ruten for lagring og plukking av hver pall. 

Den økte fleksibiliteten gjør at du får optimalisert lagerplassen enda bedre enn med et 1D-system, uten å ofre tilgjengelighet. Hvis ønskelig, kan du utvide systemet med heiser, slik at shuttlene også kan bevege seg i høyden.

Interessert i hva LIS kan gjøre for ditt lager?

Fortell oss litt om deg selv via skjemaet til høyre, så tar vi kontakt innen kort tid.

Eirik Toft

Eirik Toft Salgssjef

+ 47 482 13 106

Erik.toft@lis.no