Meld deg på her:

Group 242 (1)

13. oktober er det duket for LIS-dagen 2022 på Vinterbro. For sjette gang arrangerer vi en kunnskapsmettet heldags-event og møteplass for logistikkinteresserte. 

Du kan vente deg foredrag og case-historier fra noen av bransjens beste, mingling med bransjekolleger og spennende tech-nyheter.

Vi er i full gang med å sette sammen et program som vil leve opp til standarden fra tidligere år. I mellomtiden anbefaler vi at du melder deg på ved å fylle ut skjemaet på denne siden (det er ikke bindende), så vil du motta oppdateringer på e-post når programmet er fullspikret. 


Så langt kan vi avsløre følgende talere:

Solfrid Flateby

Årets Taler, Talerlisten.no

En av Norges mest populære foredragsholdere, som har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år.

Thomas Sirland

Seniorrådgiver i Viken Fylkeskommune

Kan du se for deg varer levert med droner eller elektriske lastesykler? Eller at pakken din blir levert med buss eller trikk? Gjennom et regionalt samarbeidsprosjekt skal kommunene Asker, Bærum, Drammen og Oslo, sammen med Statens vegvesen og Viken fylkeskommune teste og utvikle innovative og bærekraftige løsninger for varelogistikken langs E18 Vestkorridoren. Hvilke samfunnsmål kan man oppnå sammen med næringslivet?

eSKALER

 

Påmelding: