[Fullført] Påmelding

Group 242 (1)

OBS! Arrangementet er fullført.

Torsdag 13. oktober er det duket for LIS-dagen 2022. For sjette gang arrangerer vi en kunnskapsrik heldags-event og møteplass for logistikkinteresserte på Østlandet. 

Stedet er Kveldroveien 17, 1407 Vinterbro.

Det blir mingling, mat og spennende foredrag fra noen av bransjens aller beste. Vi kommer også til å presentere store nyheter fra LIS, som kanskje er nettopp det ditt lager trenger for å gå fremtiden trygt i møte.

Meld deg på i dag, så er du sikret din plass blant bransjens mest engasjerte aktører! Seminaret er helt gratis.

Meld deg på LIS-dagen 2023

 

 

____


Program:

Frokost og registrering: 08.30

Solfrid Flateby
Årets Taler, Talerlisten.no

En av Norges mest populære foredragsholdere, som har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år.

Kongsberg Aerostructures
Ragnar Løkka, Supply Chain Manager

Kongsberg Gruppen måtte finne plass til 5000 nye artikkelnumre i sitt nye lagerbygg. I praksis betydde det å tredoble lagerplassen uten å øke arealet. Finn ut hvilke løsninger som hjalp dem å realisere det umulige.

CraftCo. – Good things brewing
Anders Wall, CEO

CraftCo. er Norges ledende grossist for små og mellomstore bryggerier og hjemmebryggerbutikker. Få innblikk i hvordan de valgte og implementerte WMS – uvurderlig kunnskap for deg som planlegger å gjøre det samme.
                  
Nille
Kjersti Hobøl – Administrerende direktør

Økonomisk usikkerhet og varehandel i enorm endring tvang Nille til å ta tyren ved hornene. De klarte å gjennomføre en av norgeshistoriens mest imponerende snuoperasjoner. Hvem bedre til å dele sine tanker om fremtidens netthandel, kjøpsatferd og logistikk?

Viken Fylkeskommune
Thomas Sirland, seniorrådgiver i Viken Fylkeskommune

Kan du se for deg varer levert med droner, elektriske lastesykler, buss eller trikk? Asker, Bærum, Drammen og Oslo, skal sammen med Statens vegvesen og Viken fylkeskommune teste og utvikle innovative og bærekraftige løsninger for varelogistikken langs E18 Vestkorridoren. Hvilke samfunnsmål kan man oppnå sammen med næringslivet?

Nyheter fra LIS i 2022
Eirik Toft og Rune Dammeyer

Vi avslutter med store nyheter fra vår egen kant. Er du på utkikk etter det fremste innen logistikk, skal du ikke se bort fra at dette blir første møte med løsninger du snart finner på ditt eget lager.

Forventet avslutning kl. 15.00

eSKALER

 

Påmelding: