Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 21: Espen Nakstad og pandemiens logistikkutfordringer

Hva kan logistikkbransjen lære av Norges håndtering av koronapandemien? Espen Nakstad deler sine tanker og erfaringer.

...

Episode 17: Helt KONGE – Hvordan lykkes med nesten hva som helst

Øystein «Pølsa» Pettersen har utviklet en metode for å lykkes i nesten hva det skal være. Hva kan lagerbransjen lære av en...

Episode 20: Jubileumsepisode - Det beste fra Logistikkpodden

Det er ett helt år siden første episode av Logistikkpodden gikk live, og vi feirer dette med å se tilbake på året som har gått.

Ta meg til ressurssiden
DSC02363-min

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Jan 7, 2022 2:35:02 PM

Fikk du ikke med deg paneldebatten på LIS-dagen 2021? Nå kan du høre en redigert versjon, i denne spesialepisoden av Logistikkpodden!

Ukas episode byr på et rekordantall gjester, fra Oda, Namron, Netthandelsgruppen, NovaRetail, samt vår egen Eirik Toft. Den er spilt inn live på LIS-dagen 2021, der vi samlet et kunnskapsrikt panel til å svare på spørsmål fra salen. Sånt blir det godt innhold av!

I løpet av 40 minutter er vi innom kapasitet og vekst, Black Friday og Black Month, innkommende logistikk, miljø og bærekraft, automasjon og software. Det er altså noe for (nesten) enhver smak, så hvis du gikk glipp av debatten live, anbefaler vi på det varmeste at du får med deg denne. 

NB! Lyden er litt skurrete de første par minuttene, men slapp av. Det er bare i begynnelsen.

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

 

Hør episoden her:
 
 

Apple Podcasts:

 
 
Se episoden her:
HubSpot Video

 

New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬