Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 21: Espen Nakstad og pandemiens logistikkutfordringer

Hva kan logistikkbransjen lære av Norges håndtering av koronapandemien? Espen Nakstad deler sine tanker og erfaringer.

...

Episode 20: Jubileumsepisode - Det beste fra Logistikkpodden

Det er ett helt år siden første episode av Logistikkpodden gikk live, og vi feirer dette med å se tilbake på året som har gått.

Episode 17: Helt KONGE – Hvordan lykkes med nesten hva som helst

Øystein «Pølsa» Pettersen har utviklet en metode for å lykkes i nesten hva det skal være. Hva kan lagerbransjen lære av en...

Ta meg til ressurssiden
Group 228 (2)-min

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Apr 26, 2022 2:58:34 PM

Finn Magnus Torall startet Milrab etter et innfall han fikk i førstegangstjenesten. Nå omsetter de for over 800 millioner i året.

Omsetningen til Milrab eksploderte i 2020, og det hadde neppe vært mulig å møte etterspørselen for netthandel uten bunnsolid logistikk allerede på plass. Heldigvis er det én av selskapets kjernevirksomheter.

Finn Magnus Torall er kanskje idealet av en gründer, som ikke lar kort varsel stoppe ham fra å følge opp en god idé. I denne episoden deler han sine tre beste tips til andre som vil gjøre det samme, forteller om sammenhengen mellom automasjon og leiepris, og gir årets logistikkstudenter tips til hva han gjerne vil se mer forskning på. 

Du kan også glede deg til noen fantastiske anekdoter som både inneholder skipsforlis og 110 tonn veisalt.

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!


Lytt til episoden her:
 
 

Apple Podcasts:

 

 
Se episoden her:
HubSpot Video

 
New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬