Episode 40 – Harald Rønneberg synes bra logistikk er sexy

Skrevet av: Sue Kristiansen | 27. 10. 2023

harald rønneberg

Bekymrer du deg for å investere i automasjon? Harald Rønneberg har lært en ting eller to om å satse selv når du er redd.

Harald er vant til å gjøre ting han ikke kan, men å delta i logistikkpodcast sto likevel neppe på bingokortet for 2023. Vi tok ham med i studio direkte etter foredraget på LIS-dagen, hvor han delte det han har lært om å tvinge seg selv ut av komfortsonen etter mer enn 20 år med sprell på norske tv-skjermer.

Her får du noen av hans beste råd for å unngå å stagnere, noe som er like aktuelt for en lagersjef som en stuntkomiker. Vi får dessuten høre hvorfor han tenker det faktisk er en del overlapp mellom underholdningsbransjen og logistikkbransjen, hva han synes om norske ledere, og hva han lærte av å skulle ri en to tonns rasende okse. 

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

Lytt til episoden her:

 

Lytt til episoden her:

 Apple Podcasts:
 
 
 
 
 

Skrevet av: Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Sue Kristiansen

Relaterte innlegg

Episode 39 – En plukkrobot ved navn Benjamin
Logistikkpodden
Episode 39 – En plukkrobot ved navn Benjamin
Episode 17: Helt KONGE – Hvordan lykkes med nesten hva som helst
Logistikkpodden
Episode 17: Helt KONGE – Hvordan lykkes med nesten hva som helst
Episode 27: Tre spørsmål til norske logistikkaktører
Logistikkpodden
Episode 27: Tre spørsmål til norske logistikkaktører

Redd for å gå glipp av en artikkel?

Frykt ikke – vi vet det er en vanlig bekymring. Derfor kan du enkelt melde deg på nyhetsbrevet vårt for månedelige oppdateringer fra LIS. Vi lover lave skuldre og tonnevis av kunnskap.

041_LIS_0568 1 (2)