Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 40 – Harald Rønneberg synes bra logistikk er sexy

Bekymrer du deg for å investere i automasjon? Harald Rønneberg har lært en ting eller to om å satse selv når du er redd.

...

Episode 35 – Kunstig intelligens inntar logistikken

AI er i vinden om dagen, så også for logistikkbransjen. Vi har fått besøk av Christian «Chokk» Ostergaard, Lead Visionary i...

Episode 44 – Å eie eller leie, det er spørsmålet

Burde du leie lagerbygg, eller kjøpe/bygge ditt eget? Dag Klem i Bulk slår et slag for førstnevnte, og snakker med oss om...

Ta meg til ressurssiden
harald-ronneberg

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Oct 27, 2023 12:57:52 PM

Bekymrer du deg for å investere i automasjon? Harald Rønneberg har lært en ting eller to om å satse selv når du er redd.

Harald er vant til å gjøre ting han ikke kan, men å delta i logistikkpodcast sto likevel neppe på bingokortet for 2023. Vi tok ham med i studio direkte etter foredraget på LIS-dagen, hvor han delte det han har lært om å tvinge seg selv ut av komfortsonen etter mer enn 20 år med sprell på norske tv-skjermer.

Her får du noen av hans beste råd for å unngå å stagnere, noe som er like aktuelt for en lagersjef som en stuntkomiker. Vi får dessuten høre hvorfor han tenker det faktisk er en del overlapp mellom underholdningsbransjen og logistikkbransjen, hva han synes om norske ledere, og hva han lærte av å skulle ri en to tonns rasende okse. 

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

Lytt til episoden her:

 

Lytt til episoden her:

 Apple Podcasts:
 
 
 
 
 
New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬