Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 40 – Harald Rønneberg synes bra logistikk er sexy

Bekymrer du deg for å investere i automasjon? Harald Rønneberg har lært en ting eller to om å satse selv når du er redd.

...

Episode 35 – Kunstig intelligens inntar logistikken

AI er i vinden om dagen, så også for logistikkbransjen. Vi har fått besøk av Christian «Chokk» Ostergaard, Lead Visionary i...

Episode 44 – Å eie eller leie, det er spørsmålet

Burde du leie lagerbygg, eller kjøpe/bygge ditt eget? Dag Klem i Bulk slår et slag for førstnevnte, og snakker med oss om...

Ta meg til ressurssiden
lis-dagen

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Nov 16, 2023 12:21:50 PM

Gikk du glipp av LIS-dagen? Få med deg Børge, VESO og Pickrs foredrag – rett på øret.

I første av to episoder fra LIS-dagen får du et gjensyn med noen av foredragene som ble holdt live. Først får Børge podcasten helt for seg selv i ti minutter. Etter mange år i bransjen har han sett mye rart på norske lagre – mye bra, noe ikke fullt så beundringsverdig. Vi tvang ham til å koke ned det han har lært til ti enkle tips, beregnet på deg som ønsker å effektivisere uten å bruke millioner av kroner.

Deretter følger et todelt foredrag hvor du får lære mer om Pickr.AI gjennom selskapets CEO Roald Valen, og Therese Kvenseth fra VESO deler hvorfor de valgte robotarmen til å plukke legemidler. Lynrask plukk hele natten, med lengre rekkevidde enn de fleste automasjonsløsninger på markedet? Det er ikke akkurat å forakte.

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

Lytt til episoden her:

 

Lytt til episoden her:

 Apple Podcasts:
 
 
 
 
 
New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬