Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 40 – Harald Rønneberg synes bra logistikk er sexy

Bekymrer du deg for å investere i automasjon? Harald Rønneberg har lært en ting eller to om å satse selv når du er redd.

...

Episode 45 – Full truck med Hesselberg

Truck er fast inventar på så godt som alle lagre, så det er egentlig utrolig at det har tatt oss 45 episoder å lage en episode...

Episode 44 – Å eie eller leie, det er spørsmålet

Burde du leie lagerbygg, eller kjøpe/bygge ditt eget? Dag Klem i Bulk slår et slag for førstnevnte, og snakker med oss om...

Ta meg til ressurssiden
DSC01440-Enhanced-NR 1 (1)

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Feb 13, 2024 3:24:33 PM

Burde du leie lagerbygg, eller kjøpe/bygge ditt eget? Dag Klem i Bulk slår et slag for førstnevnte, og snakker med oss om fordelene med å leie.

Har du tegnet leiekontrakt for lageret ditt, er det ikke usannsynlig at du allerede kjenner til Bulk, som bygger og leier ut lager- og industribygg. Vi har med oss Dag Klem, leder for salg og utleie i selskapet, for å snakke om når det er smart å støtte seg på en utleier. 

Vil du binde opp minst mulig kapital i eiendom, og ha større fleksibilitet til å flytte ut når du vokser fra bygget ditt, kan leie være et smart valg. Og hvor burde du egentlig lokalisere deg? Du får dessuten høre om hva du kan gjøre på bærekraftsiden gjennom solceller og utbytting av stål med tre, og om et lagerbygg med insekthotell på taket. 

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

 

Lytt til episoden her:

 Apple Podcasts:
 
 
 
 
 
New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬