Episode 46: LIS live fra LogiMat i Stuttgart

Skrevet av: Sue Kristiansen | 23. 04. 2024

live i stuttgart

Den tyske logistikkmessen LogiMat er en av de største møteplassene for lagerbransjen. Hør hva deltakerne har å by på av spennende robotikk.

I slutten av mars dro 23 av oss i LIS til Stuttgart i Tyskland for å se på automasjonsnyheter, mingle og spise wienerschnitzel. Med besøkende fra Kina til Litauen er det få steder du finner flere store aktører på samme sted. 

Med både mikrofon og vår trofaste kameramann på slep, fikk vi pratet med samarbeidspartnere og bransjekolleger om de nyeste, mest spennende løsningene i 2024. Det er tydelig at lagerautomasjon har tatt kvantesprang på bare noen få år, og det er utvilsomt enda mer å se fram til i nær fremtid. Få en liten smakebit på hva som rører seg i denne episoden.

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

 

Lytt til episoden her:

 Apple Podcasts:
 
 
 
 
 

Skrevet av: Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Sue Kristiansen

Relaterte innlegg

Episode 27: Tre spørsmål til norske logistikkaktører
Logistikkpodden
Episode 27: Tre spørsmål til norske logistikkaktører
Episode 32: Logistikkprofessoren fra Tyskland
Logistikkpodden
Episode 32: Logistikkprofessoren fra Tyskland
Episode 30: Produktnerding
Logistikkpodden
Episode 30: Produktnerding

Redd for å gå glipp av en artikkel?

Frykt ikke – vi vet det er en vanlig bekymring. Derfor kan du enkelt melde deg på nyhetsbrevet vårt for månedelige oppdateringer fra LIS. Vi lover lave skuldre og tonnevis av kunnskap.

041_LIS_0568 1 (2)