Episode 48: Hvor mye automasjon er akkurat passe?

Skrevet av: Sue Kristiansen | 27. 06. 2024

automasjonsprat

Alle vil automatisere lageret, men er det alltid en god idé? Sue og Børge deler sine beste tips om hva du bør vite før du går i gang.

I nyeste episode lukker vi dørene for gjester, og inviterer til en samtale mellom våre kjære podcastverter Sue og Børge. Mange automatiserer bare fordi naboen gjør det, men det er faktisk ikke sånn at alle andre enn deg har et helautomatisk sci-fi-lager med droner og roboter.

 

Automasjon må tilpasses forholdene på ditt lager – ikke på Black Friday, men på en vanlig mandag klokka to. Hva slags data må du ha for å velge riktig løsning? Hvordan burde du tenke automasjon om du vil skalere opp med 20 prosent de neste to årene? Og hva er det som gjør at den perfekte løsningen for noen, er tilnærmet verdiløs for andre?

 

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

 

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

 

Lytt til episoden her:

 Apple Podcasts:
 
 
 
 
 

Skrevet av: Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Sue Kristiansen

Relaterte innlegg

Episode 23: Lagerbygg, flytting og brannsikkerhet
Logistikkpodden
Episode 23: Lagerbygg, flytting og brannsikkerhet
Episode 30: Produktnerding
Logistikkpodden
Episode 30: Produktnerding
Episode 46: LIS live fra LogiMat i Stuttgart
Logistikkpodden
Episode 46: LIS live fra LogiMat i Stuttgart

Redd for å gå glipp av en artikkel?

Frykt ikke – vi vet det er en vanlig bekymring. Derfor kan du enkelt melde deg på nyhetsbrevet vårt for månedelige oppdateringer fra LIS. Vi lover lave skuldre og tonnevis av kunnskap.

041_LIS_0568 1 (2)