Optimera/Montér

Skrevet av: Sample HubSpot User | 19. 09. 2016

Optimera-300
Nytt logistikksenter

2. juni åpnet Optimera Trondheim sitt nye logistikksenter på Sandmoen. Det nye proffsenteret og lageret på 6100 kvadratmeter blir et av Norges største proffsentre for byggevarer. Anlegget får en egen drive-in for henting og opplastning av trelast og byggevarer under tak, og vil betjene proffkunder i Trondheimsregionen.

Samarbeidsavtale

Våren 2014 signerte LIS og Montér/Optimera en eksklusiv samarbeidsavtale for levering av lagerholdsutstyr samt reolkontroll av alle byggevarehus. Dette innebærer en tett dialog som legger til rette for et langsiktig samarbeid. I løpet av første halvår i 2014 vil LIS besøke alle byggevarehusene for å påse at de følger normen som er definert i NS-EN 15635, og komme med forslag til utbedringer der det trengs.

Konkurransefortrinn

Lager & Industrsystmer har levert alt av reolinnredning, nettingvegger og nødvendige sikringstiltak for det nye bygget i henhold til gjeldende forskrifter. I takt med en stadig tøffere konkurranse innen byggevaremarkedet i Trondheimsregionen er dette et av mange tiltak Optimera har tatt i bruk for å forbedre sin konkurranseposisjon.

Skrevet av: Sample HubSpot User

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.

Sample HubSpot User

Relaterte innlegg

FOSS
Produksjon og industri
FOSS
Bring Logistics
3-PL
Bring Logistics
Dekkmann
Bil og dekk
Dekkmann

Redd for å gå glipp av en artikkel?

Frykt ikke – vi vet det er en vanlig bekymring. Derfor kan du enkelt melde deg på nyhetsbrevet vårt for månedelige oppdateringer fra LIS. Vi lover lave skuldre og tonnevis av kunnskap.

041_LIS_0568 1 (2)