Heidenreich

Skrevet av: Sue Kristiansen | 19. 09. 2016

Heidenreich-300

Heidenreich AS, består i dag av 29 avdelinger, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Nytt sentrallager på ble bygget på Skedsmo i 2002. Dette lageret ble en så stor suksess distribusjonsmessig, at man måtte bygge det ut med ytterligere 5000 m2. Det nye lageret, på 12.000 m2, sto ferdig i januar 2007 og sender varer til Heidenreich avdelinger over hele landet. 

I løpet av 2011 har LIS implementert en relativt stor leveranse på Heidenreich’s hovedlager på Skedsmo. 

Ombyggingen var omfattende i lagerautomatsonen hvor gjennomløpsreoler ble implementert og plukkes fra sammen med gods fra lagerautomatene. I tillegg ble lavfrekvente småprodukter samlet på en mesanin lagret i småvarereoler. Pall og grenreoler ble satt opp i «kaldthallen» for lagring av store, tunge artikler som helst burde vært lagret inne.

Skrevet av: Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Sue Kristiansen

Redd for å gå glipp av en artikkel?

Frykt ikke – vi vet det er en vanlig bekymring. Derfor kan du enkelt melde deg på nyhetsbrevet vårt for månedelige oppdateringer fra LIS. Vi lover lave skuldre og tonnevis av kunnskap.

041_LIS_0568 1 (2)