Europris

Skrevet av: Sue Kristiansen | 19. 09. 2016

Europris-300
Sentrallager i Fredrikstad

Europris har vokst fra en liten kremmerbedrift til en meget stor aktør for billige handelsvarer, herunder dagligvarer. Våren 2007 ble det bestemt å bygge nytt sentrallager i Fredrikstad. Kunden hadde behov for ulike innredningssystemer på grunn av det store varesortimentet.

LIS ble valgt som leverandør fordi vi kunne levere alle de ulike lagerløsningene som Europris hadde behov for.

LIS valgte å levere pallreolsystemet I600 for å imøtekomme den harde konkurransen. Gjennomløp for kartonger ble integrert i pallreolene. Anlegget som ble installert i 2007 har en kapasitet på 26.000 pallplasser.

Løsningen fra SSI Schäfer fungerer utmerket og kunden har fått et meget ryddig og effektivt lager. Etter to års drift får LIS tilbakemelding på  at vi har en meget god og løsningsorientert kompetanse, god service og er flinke til å følge opp kunden. 

Skrevet av: Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Sue Kristiansen

Relaterte innlegg

FOSS
Produksjon og industri
FOSS
Bring Logistics
3-PL
Bring Logistics
Dekkmann
Bil og dekk
Dekkmann

Redd for å gå glipp av en artikkel?

Frykt ikke – vi vet det er en vanlig bekymring. Derfor kan du enkelt melde deg på nyhetsbrevet vårt for månedelige oppdateringer fra LIS. Vi lover lave skuldre og tonnevis av kunnskap.

041_LIS_0568 1 (2)