Princess

Skrevet av: Sample HubSpot User | 19. 09. 2016

Princess-300
En bedrift i vekst

Princess Gruppen AS er en landsdekkende kjede av interiørforretninger. Kjeden er en av Norges største aktører innen hjemmetekstil med over 120 forretninger, og øker stadig i antall.

På grunn av en stadig økende etterspørsel hadde Princess behov for å øke kapasiteten på lagrene sine. De valgte å bygge ut hovedlageret sitt på Ski, og samtidig posisjonere seg for fremtidig vekst. Tilbygget ble på 3500 m2 og sørget for en mer enn dobling av lagerarealet.

Fordelen ved løsningen og omstruktureringen er selvsagt plass, men det er også mulig hente ut betydelig effektivitetsgevinster både ved varemottak (containertømming ved hjelp av Long John..) Mer kompakt lagring nær varemottak minsker truck-kjøring og sist men ikke minst legges det opp til batchplukking på varenivå. Det vil si at man tar med seg det antall av hver vare som skal leveres til det antall butikker som til enhver tid pakkes. Spesielle “bur” med dynamiske plasser sørger for å skille butikkene fra hverandre.

 

Skrevet av: Sample HubSpot User

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.

Sample HubSpot User

Relaterte innlegg

RSA Bil
Bil og dekk
RSA Bil
Truck & Trailer Industry
Bil og dekk
Truck & Trailer Industry
Dekkmann
Bil og dekk
Dekkmann

Redd for å gå glipp av en artikkel?

Frykt ikke – vi vet det er en vanlig bekymring. Derfor kan du enkelt melde deg på nyhetsbrevet vårt for månedelige oppdateringer fra LIS. Vi lover lave skuldre og tonnevis av kunnskap.

041_LIS_0568 1 (2)