Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 21: Espen Nakstad og pandemiens logistikkutfordringer

Hva kan logistikkbransjen lære av Norges håndtering av koronapandemien? Espen Nakstad deler sine tanker og erfaringer.

...

Episode 20: Jubileumsepisode - Det beste fra Logistikkpodden

Det er ett helt år siden første episode av Logistikkpodden gikk live, og vi feirer dette med å se tilbake på året som har gått.

Episode 17: Helt KONGE – Hvordan lykkes med nesten hva som helst

Øystein «Pølsa» Pettersen har utviklet en metode for å lykkes i nesten hva det skal være. Hva kan lagerbransjen lære av en...

Ta meg til ressurssiden
DSC03001

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Apr 22, 2022 1:43:19 PM

For aller første gang (men ikke siste) har vi kåret årets lagermedarbeider! I denne miniepisoden får du møte Linn Amundsen fra Elektroimportøren.

Etter masse grubling over et helt lass av innsendte bidrag, har juryen gjort sitt valg. Denne besto av vår egen Eirik Toft, Rolf Johansen fra Princess og Maiken Kallesen fra Extenda Retail. Til slutt falt valget på Linn Amundsen fra Namron/Elektroimportøren, som har jobbet der siden et vikariat i 2020, som raskt ble til fast kontrakt. 

Du får møte Linn i vår nyeste miniepisode – og kanskje du blir inspirert til å melde opp noen av dine egne medarbeidere til Årets Lagermedarbeider 2022?

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!


Lytt til episoden her: 

 
 

Apple Podcasts:

 

 
New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬