Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 21: Espen Nakstad og pandemiens logistikkutfordringer

Hva kan logistikkbransjen lære av Norges håndtering av koronapandemien? Espen Nakstad deler sine tanker og erfaringer.

...

Episode 17: Helt KONGE – Hvordan lykkes med nesten hva som helst

Øystein «Pølsa» Pettersen har utviklet en metode for å lykkes i nesten hva det skal være. Hva kan lagerbransjen lære av en...

Episode 20: Jubileumsepisode - Det beste fra Logistikkpodden

Det er ett helt år siden første episode av Logistikkpodden gikk live, og vi feirer dette med å se tilbake på året som har gått.

Ta meg til ressurssiden
episode13-logistikkpodden

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Dec 2, 2021 2:13:48 PM

Norge har tradisjon for fagorganisering, både hos arbeidsgivere og arbeidstakere. Men hvordan står det til på lageret i dag?

I nyeste episode av Logistikkpodden får vi besøk av Martin Sandberg fra Virke og Bjørn Jonassen fra Fellesforbundet. Begge to slår et slag for at fagorganisering handler om langt mer enn lønnsvilkår, og kan være en stor ressurs for lageret. Men er kidsa fremdeles interesserte i å organisere seg? Og er vi for gamle til å bruke uttrykk som «kidsa»?

Denne gangen skled vi også ut i en lang digresjon om de økende transportproblemene i bransjen, som vi rett og slett var nødt til å forfølge videre. Her er det mye å lære om du har slitt med frakt og transport.

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

 

Hør episoden her:
 
 

Apple Podcasts:

 

 
Se episoden her:
HubSpot Video

 
New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬