Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 21: Espen Nakstad og pandemiens logistikkutfordringer

Hva kan logistikkbransjen lære av Norges håndtering av koronapandemien? Espen Nakstad deler sine tanker og erfaringer.

...

Episode 20: Jubileumsepisode - Det beste fra Logistikkpodden

Det er ett helt år siden første episode av Logistikkpodden gikk live, og vi feirer dette med å se tilbake på året som har gått.

Episode 17: Helt KONGE – Hvordan lykkes med nesten hva som helst

Øystein «Pølsa» Pettersen har utviklet en metode for å lykkes i nesten hva det skal være. Hva kan lagerbransjen lære av en...

Ta meg til ressurssiden
Group 198 (1)

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Mar 30, 2022 9:18:42 AM

Helt Hjem tar opp kampen med Posten, og jobber for å gjøre hjemmelevering enklest mulig. Hva er hemmeligheten deres?

Etter pandemien skulle man kanskje tro at det ble enklere å få varer levert på døren, men Anders Lunde Angen i Helt Hjem anslår at det fortsatt bare er 4/10 pakker som kommer, vel, helt hjem. Hvordan skal logistikk og transportsektoren klare å øke dette i tiden fremover?

I dagens episode forteller Angen om hvordan Helt Hjem jobber for å revolusjonere småpakkehåndtering, returordninger og koordinering av 3500 bud – internt referert til som «nattens helter». Det går såpass bra at Posten har fulgt etter deres nyvinninger, og måttet tåle noen ertende stikk hengt opp på selveste Postgirobygget. 

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!


Lytt til episoden her:
 
 Apple Podcasts:
 

 

 
Se episoden her:
HubSpot Video

 
New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬