Episode 45 – Full truck med Hesselberg

Skrevet av: Sue Kristiansen | 06. 03. 2024

hesselberg

Truck er fast inventar på så godt som alle lagre, så det er egentlig utrolig at det har tatt oss 45 episoder å lage en episode om dem. 

Motvektstruck. Skyvemasttruck. Snile. Stabler. Smalgangstruck. Pukktruck. Sideveistruck. Truck er ikke bare truck. Stig André Fridlund i Hesselberg Truck kan mer om temaet enn de fleste, og gir sine beste tips til hva du bør tenke på når du skal velge riktig variant for ditt lager.

I en tettpakket episode er vi innom selvkjørende trucker (AGV), kunstig intelligens, ergonomi, viktig tilleggsutstyr og bruktmarkedet for trucker som allerede har utøvd sin tjeneste i noen år allerede. 

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

 

Lytt til episoden her:

 Apple Podcasts:
 
 
 
 
 

Skrevet av: Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Sue Kristiansen

Relaterte innlegg

Episode 20: Jubileumsepisode - Det beste fra Logistikkpodden
Logistikkpodden
Episode 20: Jubileumsepisode - Det beste fra Logistikkpodden
Episode 32: Logistikkprofessoren fra Tyskland
Logistikkpodden
Episode 32: Logistikkprofessoren fra Tyskland
Episode 44 – Å eie eller leie, det er spørsmålet
Logistikkeiendom Logistikkpodden
Episode 44 – Å eie eller leie, det er spørsmålet

Redd for å gå glipp av en artikkel?

Frykt ikke – vi vet det er en vanlig bekymring. Derfor kan du enkelt melde deg på nyhetsbrevet vårt for månedelige oppdateringer fra LIS. Vi lover lave skuldre og tonnevis av kunnskap.

041_LIS_0568 1 (2)