Episode 32: Logistikkprofessoren fra Tyskland

Skrevet av: Sue Kristiansen | 29. 03. 2023

Episode 32: Logistikkprofessoren fra Tyskland

Professoren er inne! Er du interessert i dataanalyse og lagerautomasjon er du nødt til å få med deg denne episoden.

«Hvis du vil fore deg selv for resten av livet, begynn med logistikk», sa faren til episodens gjest da han var 16 år gammel. I dag driver Jakob Beer sitt eget konsulentselskap, og er professor ved den tekniske høyskolen i Würzburg-Schweinfurt. Mannen er intet annet enn en regelrett kunnskapsbank, og vi er stolte av å ha fått ham med i Logistikkpodden. 

I vår første episode på engelsk får du blant annet lære mer om hvilken skjult dataskatt alle lagre sitter på (men få bruker), hvilke risikoer du må passe deg for hvis du tenker å begynne med automasjon, og hvorfor online-retailere egentlig er softwareselskaper i forkledning.

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

Lytt til episoden her:

 Apple Podcasts:
 
 
 

Se hele episoden:
 
 
 
 

Skrevet av: Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Sue Kristiansen

Relaterte innlegg

Episode 47: Høye fraktforventninger? Lær av ColliCare
Logistikkpodden
Episode 47: Høye fraktforventninger? Lær av ColliCare
Episode 45 – Full truck med Hesselberg
Logistikkeiendom Logistikkpodden
Episode 45 – Full truck med Hesselberg
Episode 44 – Å eie eller leie, det er spørsmålet
Logistikkeiendom Logistikkpodden
Episode 44 – Å eie eller leie, det er spørsmålet

Redd for å gå glipp av en artikkel?

Frykt ikke – vi vet det er en vanlig bekymring. Derfor kan du enkelt melde deg på nyhetsbrevet vårt for månedelige oppdateringer fra LIS. Vi lover lave skuldre og tonnevis av kunnskap.

041_LIS_0568 1 (2)