Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 21: Espen Nakstad og pandemiens logistikkutfordringer

Hva kan logistikkbransjen lære av Norges håndtering av koronapandemien? Espen Nakstad deler sine tanker og erfaringer.

...

Episode 20: Jubileumsepisode - Det beste fra Logistikkpodden

Det er ett helt år siden første episode av Logistikkpodden gikk live, og vi feirer dette med å se tilbake på året som har gått.

Episode 27: Tre spørsmål til norske logistikkaktører

Det er en krevende, men spennende, tid for lager og logistikk. Vi har intervjuet fem logistikkaktører om deres råd og planer...

Ta meg til ressurssiden
Group 257 (1)

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Oct 11, 2022 12:02:12 PM

Det var en ny måte å tenke logistikk på under pandemien, og en ny måte å tenke logistikk på etter, mener e-handelsekspert og logistikkdirektør Thor Sverre Molle.

Helt siden vi startet Logistikkpodden har vi prøvd å booke Thor Sverre Molle, logistikkdirektør for Brandsdal Group, selskapet bak Netthandelen.no og BliVakker. Han er utvilsomt et av Norges klokeste logistikkhoder, og nå er han endelig med oss for å dele sin kunnskap med dere.

I denne episoden får du blant annet høre hans tanker om viktigheten av WMS og masterdata, hvorfor automasjon har blitt viktigere for B2C-lagre, og hvordan de økte salget med 30 prosent i en periode da de ikke kunne ansette nye lagermedarbeidere.

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

Lytt til episoden her:
 
Apple Podcasts:

 
 
Se hele episoden:
HubSpot Video
 
 
 
New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬