Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 40 – Harald Rønneberg synes bra logistikk er sexy

Bekymrer du deg for å investere i automasjon? Harald Rønneberg har lært en ting eller to om å satse selv når du er redd.

...

Episode 35 – Kunstig intelligens inntar logistikken

AI er i vinden om dagen, så også for logistikkbransjen. Vi har fått besøk av Christian «Chokk» Ostergaard, Lead Visionary i...

Episode 44 – Å eie eller leie, det er spørsmålet

Burde du leie lagerbygg, eller kjøpe/bygge ditt eget? Dag Klem i Bulk slår et slag for førstnevnte, og snakker med oss om...

Ta meg til ressurssiden
logistikkpodden-ep34

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Jun 13, 2023 2:56:46 PM

AI er i vinden om dagen, så også for logistikkbransjen. Vi har fått besøk av Christian «Chokk» Ostergaard, Lead Visionary i nordens største logistikkaktør PostNord, for å snakke om nettopp kunstig intelligens.

Sjeldent har en gjests stillingstittel truffet bedre. For selv om gjengen i PostNord nylig dro hjem prisen for årets innovasjon innen transport og logistikkdet fra det anerkjente britiske magasinet Parcel and Postal Technology International, ser de allerede fremover.

Hvordan lykkes med AI? I denne episoden av Logistikkpodden får du høre om alt fra digitale tvillinger, fyllingsgrad stordata og avmytifisering av cognitive biaser, til hvordan PostNord løste GDPR-floken med å gjøre de ansatte om til smurfer.

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

 
Lytt til episoden her:

 Apple Podcasts:
 
 
 

Se hele episoden:
 
 
 
 
New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬