Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 40 – Harald Rønneberg synes bra logistikk er sexy

Bekymrer du deg for å investere i automasjon? Harald Rønneberg har lært en ting eller to om å satse selv når du er redd.

...

Episode 45 – Full truck med Hesselberg

Truck er fast inventar på så godt som alle lagre, så det er egentlig utrolig at det har tatt oss 45 episoder å lage en episode...

Episode 44 – Å eie eller leie, det er spørsmålet

Burde du leie lagerbygg, eller kjøpe/bygge ditt eget? Dag Klem i Bulk slår et slag for førstnevnte, og snakker med oss om...

Ta meg til ressurssiden
movu

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Dec 7, 2023 11:13:20 AM

Movu søker å gjøre automasjon tilgjengelig for alle. CSO Daniel Morent gir en introduksjon til ulike løsninger som kan hjelpe deg å effektivisere.

Vår samarbeidspartner Movu gikk nylig gjennom en stor rebranding under kampfanen «No warehouse left behind». Målet er å gjøre automasjon tilgjengelig for flere enn bare de store. For når teknologien raser av gårde i et absurd tempo, er det lett å la seg overvelde av de forskjellige løsningene. Rett svar for fem år siden er ikke rett svar i år.

I andre og siste episode tatt opp på LIS-dagen 2023 gir Movu-CSO Daniel Morent en gjennomgang av forskjellige automasjonsløsninger du kan velge mellom. Han adresserer bemanningsutfordringen på Europas lagre, og deler hvilke tre spørsmål du burde stille deg før du investerer.

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

 

Lytt til episoden her:

 Apple Podcasts:
 
 
 
 
 
New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬