Coop Norge

Skrevet av: Sue Kristiansen | 19. 09. 2016

Coop-300

Coop Norge SA

Coop Norge SA er et norsk selskap som gjennom medlemskap eies av 133 norske samvirkelag. Gjennom datterselskapet Coop Norge Handel AS driver Coop Norge SA grossist-, logistikk- og kjedevirksomhet, mens datterselskapet Coop Norge Eiendom AS driver kjøp, salg, utvikling og forvaltning av eiendom.

Coop Trondheim

Coop Norge bestemte seg i 2001 for å opprette et sentrallager for Midt Norge i Trondheim med en størrelse på 23 000 m2. Lageret skulle bestå av tørrvarelager, fryselager og kjølelager. Man måtte finne forskjellige løsninger i de ulike lagrene og det var en forutsetning at det ble tilbudt en totalløsning.

Da det var tid for en ny stor utvidelse i 2008 ble LIS igjen valgt som leverandør. Anlegget har en kapasitet på 396 pallplasser (push-back) og 132 pallplasser (gjennomløp).

Coop Grorud

Med installasjonen av et automatisert varemottak har Coop Grorud i Oslo avsluttet et omfattende restruktureringsprosjekt som har gjort at ett av landets største logistikksentre nå også fremstår som det mest effektive i sitt slag.

I samsvar med dette fikk LIS et oppdrag av Coop om å innrede fryse- og kjølelager for å kunne supplere sine avdelinger på Østlandet. De ønsket da å investere i gjennomløp og pushbackreoler for pall.

Prosjektet krevde mye tegne- og analysearbeid da kapasitet var meget viktig i forhold til ledig areal, spesielt i takhøyden.

Skrevet av: Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Sue Kristiansen

Relaterte innlegg

Diplom-Is
Næringsmiddel
Diplom-Is
FOSS
Produksjon og industri
FOSS
Truck & Trailer Industry
Bil og dekk
Truck & Trailer Industry

Redd for å gå glipp av en artikkel?

Frykt ikke – vi vet det er en vanlig bekymring. Derfor kan du enkelt melde deg på nyhetsbrevet vårt for månedelige oppdateringer fra LIS. Vi lover lave skuldre og tonnevis av kunnskap.

041_LIS_0568 1 (2)