<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=117188&amp;fmt=gif">

VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR

Her skriver vi i LIS hver uke om ting som engasjerer oss. Vårt ønske er at bloggen vil gi deg verdifull innsikt og et bedre grunnlag for å ta fremtidige lager- og logistikkavgjørelser.

ABONNER PÅ BLOGGEN

Mest leste artikler

Derfor er masterdata den store hemmeligheten bak et effektivt lager

Er det én ting vi anbefaler alle våre kunder, så er det å ta masterdata på alvor. Det gir deg nemlig kunnskapen du trenger for...

Alt du må vite før du flytter til nytt lager

Har bedriften din vokst fra lageret sitt? Gratulerer! Her er dine neste skritt.

Det kommer en dag i alle suksessfulle...

6 ting du bør vite om lagerautomaten LogiMat

Hva om du kunne spare gulvplass, samtidig som du ble tre ganger mer effektiv i arbeidet?

Lagerautomater har vært i bruk lenge...

Ta meg til ressurssiden
Skjermbilde_2016-04-19_kl._09.09.28.png

Skrevet av 

Eirik Toft | 04.05.2016

Lageret er tilnærmet et katastrofeområde – eller på god vei til å bli ett – og du er skråsikker på at noe må gjøres for at alt skal fungere bedre. Det du derimot ikke er så sikker på er hva som skal til og hvem som skal hjelpe deg å finne ut av det.

Det er kanskje ikke så rart, for det er en jungel av tilbydere og leverandører der ute, hver med sin helt spesielle kompetanse. Da er det lurt å sette seg ned og definere behovene sine grundig først. Hva er det du trenger hjelp til, hvordan vil du at det skal fungere, hvordan ser fremtiden ut og hvor stort er omfanget?  Dette gjør søket ditt enklere og sjansen for å finne den rette leverandøren er større. 

Hva er det du bør se etter?

 • Skal du flytte eller effektivisere et helt lager kan du med fordel se etter en leverandør med bred erfaring innen lager og logistikk. En slik tilbyder kan analysere situasjonen og behovene dine og gi gode råd som passer akkurat din bedrift i dag – og i morgen.

 • Kjennskap til din bransje er en fordel. Det gjør at dere kommer raskere frem til en fungerende løsning.  

 • Du gjør en investering i bedriften og fremtiden og da er det viktig at leverandøren har produkter som varer en stund. Etterspør god kvalitet og garantier.

 • Kan leverandøren skreddersy og tilpasse løsningene etter din bedrifts behov? Du sparer både tid og penger på å velge en som i tillegg til å ha stort sortiment, er fleksibel i forhold til løsninger og produkter.

 • Fornøyde kunder betyr alt. Sjekk referanser fra relevante bedrifter innen din bransje. Hva baserte de sitt valg på? Utdyper de hva de var fornøyde med? Eller sier de noe om det som eventuelt var mindre bra?

 • Å være ledende leverandør av logistikk- og oppbevaringsløsninger betyr at du må inneha alle disse kvalitetene som nevnt over. Det har heldigvis vi i LIS.

LIS tilbyr blant annet:  

 • Rådgivning og analyse fra erfarne medarbeidere med mange år i bransjen.

 • Skreddersydde løsninger - alt fra plastkasser, traller, veggoppheng og reoler er tilpasset hverandre

 • Sikker leverandør som har levert lagerløsninger på verdensbasis i over 75 år

 • Fleksibilitet - med et bredt sortiment kan produktene fortløpende tilpasses behovet

 • Tysk kvalitet med fokus på holdbarhet og ergonomi

 • Konkurransedyktige priser

Kanskje har du allerede funnet din leverandør? 

Lager og logistikk CTA knapp bli kontaktet
New Call-to-action

SKREVET AV


Eirik Toft

Når nyetablerte firmaer opplever suksess er det sjeldent at lagrene er dimensjonert for dette. Fortsatt vekst blir vanskelig uten enten å utvide lageret, eller å innrede lageret på en bedre måte. En av Eirik sine styrker er å kartlegge vareflyten og identifisere flaskehalser.