Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 21: Espen Nakstad og pandemiens logistikkutfordringer

Hva kan logistikkbransjen lære av Norges håndtering av koronapandemien? Espen Nakstad deler sine tanker og erfaringer.

...

Episode 20: Jubileumsepisode - Det beste fra Logistikkpodden

Det er ett helt år siden første episode av Logistikkpodden gikk live, og vi feirer dette med å se tilbake på året som har gått.

Episode 27: Tre spørsmål til norske logistikkaktører

Det er en krevende, men spennende, tid for lager og logistikk. Vi har intervjuet fem logistikkaktører om deres råd og planer...

Ta meg til ressurssiden
Group 167 (8)-min

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Mar 9, 2022 9:32:03 AM

Øystein «Pølsa» Pettersen har utviklet en metode for å lykkes i nesten hva det skal være. Hva kan lagerbransjen lære av en olympisk mester?

Tidligere langrennsløper Øystein «Pølsa» Pettersen er kanskje ikke den mest åpenbare gjesten for en podcast om logistikk. Men hans nye bok «Helt konge!» handler ikke om idrett, men derimot hva som kjennetegner dem som evner å lykkes.

Er du interessert i å lykkes på lageret (eller i livet generelt), er det mye gull å hente i denne episoden. Sue er allerede helt frelst av KONGE-metoden, som dreier seg om å endre måten du tenker på – uavhengig av resultater. Ironisk nok er det ofte slik de gode resultatene også dukker opp.

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

Lytt til episoden her:
 
 Apple Podcasts:
 

 

 
Se episoden her:
HubSpot Video

 
New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬