Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬

Mest leste artikler

Episode 40 – Harald Rønneberg synes bra logistikk er sexy

Bekymrer du deg for å investere i automasjon? Harald Rønneberg har lært en ting eller to om å satse selv når du er redd.

...

Episode 45 – Full truck med Hesselberg

Truck er fast inventar på så godt som alle lagre, så det er egentlig utrolig at det har tatt oss 45 episoder å lage en episode...

Episode 44 – Å eie eller leie, det er spørsmålet

Burde du leie lagerbygg, eller kjøpe/bygge ditt eget? Dag Klem i Bulk slår et slag for førstnevnte, og snakker med oss om...

Ta meg til ressurssiden
Skjermbilde 2022-12-13 kl. 10.26 1 (1)

Skrevet av 

Sue Kristiansen | Jan 12, 2023 12:45:29 PM

LIS satser stort på automasjon i 2023. Vi har med oss daglig leder og salgssjef for å fortelle hva du kan forvente fremover.

Etter tilbakemelding fra deltakerne på LIS-dagen om at dere gjerne vil høre mer om nyheter fra vår egen kant, har vi satt av en episode til et dypdykk i LIS’ store automasjonssatsing. Det betyr mer avansert automasjon og robotikk, til glede for deg som har vokst fra de etablerte løsningene våre.

Daglig leder Rune Dammeyer og salgssjef Eirik Toft er med for å gi deg en grundig innføring i alt det nye, som utgjør steg 4 av eSKALER. Nå blir det mulig å vokse med LIS enda lenger inn i fremtiden.

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

 

Lytt til episoden her:
 
Apple Podcasts:

 
 
Se hele episoden:
 
 
 
 
New Call-to-action
New Call-to-action

SKREVET AV


Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Abonner på Logistikkpoddens nyhetsvarsel 📬