Episode 43 – Del 2: Professor Beer svarer lytterne

Skrevet av: Sue Kristiansen | 26. 01. 2024

jakob-beer

Jakob Beer er professor i logistikk, og en av de mest populære gjestene vi har hatt. Nå er han tilbake for runde to, for å svare på deres spørsmål. 

Høye strømpriser, bærekraft og eksplosiv teknologiutvikling: Det er mye du skal forholde deg til i lagerbransjen for tiden. Da Dr. Jakob Beer var innom Logistikkpodden i 2023, var det nok mange som fikk en del å tenke på. Samtidig fikk vi inn mange spørsmål fra lyttere som gjerne ville høre hans perspektiver.

Ett år etterpå har vi samlet sammen noen av de beste spørsmålene, og lar professoren reflektere fritt. Du vil blant annet få svar på hvilken misoppfatning som gjør e-handelsvirksomheter veldig utsatt for konkurranse, hvorfor han ikke liker uttrykket «grønn logistikk», og hva du bør gjøre når strømprisene blir så høye at de truer lønnsomheten til lageret. 

NB! Episoden er på engelsk.

Logistikkpodden er Norges første podcast om lager og logistikk, der vi deler våre aller beste tips og triks for lagerbransjen. Du vil blant annet lære mer om e-handel, trender, effektivisering, vareflyt og grønn logistikk, og får høre fra nye spennende bransjefolk i hver episode.

Vi publiserer alle episoder i apper hvor du hører på podcast. Abonner gjerne!

 

Lytt til episoden her:

 Apple Podcasts:
 
 
 
 
 

Skrevet av: Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Sue Kristiansen

Relaterte innlegg

Episode 45 – Full truck med Hesselberg
Logistikkeiendom Logistikkpodden
Episode 45 – Full truck med Hesselberg
Episode 20: Jubileumsepisode - Det beste fra Logistikkpodden
Logistikkpodden
Episode 20: Jubileumsepisode - Det beste fra Logistikkpodden
Episode 46: LIS live fra LogiMat i Stuttgart
Logistikkpodden
Episode 46: LIS live fra LogiMat i Stuttgart

Redd for å gå glipp av en artikkel?

Frykt ikke – vi vet det er en vanlig bekymring. Derfor kan du enkelt melde deg på nyhetsbrevet vårt for månedelige oppdateringer fra LIS. Vi lover lave skuldre og tonnevis av kunnskap.

041_LIS_0568 1 (2)