RSA Bil

Arendal

Et fleksibelt og allsidig lagringssystem fra Lager & Industrisystemer AS / SSI SCHÄFER ble levert og montert til RSA Bil Arendal på Krøgenes. Lager & Industrisystemer vant kontrakten takket være detaljert planlegging, rådgivning sammen med RSA Bil Arendal, komplett løsning som tilfredsstiller alle behov for RSA Bil Arendal.

Kontrakten består av et komplett delelager bygget på R 3000 mesanin konseptet og dekklager med plass til 800 dekk montert på mobile roeler skinneløst system. Et unikt konsept der vognene ruller på eksisterende gulv. Blant annet spares det mye kostnader ved at man slipper å støpe ned skinnene i eksisterende gulv. En egen dekkløfter spesialkonstruert med lastebrett for stående dekk gjør løsningen optimal og ikke minst ivaretar det ergonomiske aspektet.

Kristiansand

I mai 2012 flyttet 18 ansatte og et stort antall biler inn i det nye RSA Bil- bygget i Skibsåsen 5, Kristiansand. Helt nye lokaler på 4200 m2 byr på spennende muligheter for forhandleren. Fra 1100 m2 til nytt bygg med hovedetasje og kjeller på 4200 m2, får bilforhandleren nesten 4 ganger så stor plass å boltre seg på i de nye lokalene.

Daglig leder Morten Rode er svært fornøyd med flyttingen. De nye lokalene er blitt virkelig bra. Endelig får vi muligheten til å lage en ordentlig bilutstilling av våre modeller. Som forhandler av fem bilmerker, trengs det mye plass. Det får vi nå, forteller Morten Rode fornøyd.

I tillegg har vi nå fått et nytt delelager som gir oss en langt bedreoversikt over logistikken når vi skal betjene fem forskjellige merker. Det er Lager & Industrisystemer AS som har vært vår samarbeidspartneri rådgivningsprosessen frem til ferdig montert delelager. Vi er svært tilfreds med den nye løsningen forteller Morten Rode

Er du interessert i hva LIS kan gjøre for ditt lager?

Kontakt oss i dag