Bring Logistics

Bring Logistics Solutions har bygget et 34 000 kvadratmeter stort lagerhotell på Berger.

Lokasjonen er midt imellom Oslo og Gardermoen. Høy plassutnyttelse, automatisering og effektive prosesser er stikkord for Norges største og mest moderne lagerhotell

Det nye storlageret stod klart våren 2010 og er tilpasset små og store kunder. Bring satser på automatiserte prosesser, moderne IT- og lagerstyringssystemer og tilbyr funksjonell lagring av de fleste varetyper. De automatiserte prosessene vil sørge for smidig ordreplukking og pakking. Lageret tilbyr cross-docking samt tilleggstjenester som montering, konfigurering og returservice.

Lageret har en kapasitet tilsvarende 82 000 pallplasser og 46 lastehus.

Lager & Industrisystemer i samarbeid med SSI Schäfer ble forespurt om å utarbeide et forslag til løsning sommeren 2009, og i konkurranse med flere internasjonale konkurrenter ble vi til slutt valgt som leverandør på bakgrunn av den beste totalløsningen og fleksibiliteten til systemet.

Det ble levert gjennomløpsreoler for kartong og paller, miniload med to trucker, og et automasjonsanlegg som ble integrert i det helautomatiserte lagersystemet til Bring.

Er du interessert i hva LIS kan gjøre for ditt lager?

Kontakt oss i dag