Bring Logistics

Skrevet av: Sue Kristiansen | 19. 09. 2016

Bring-300
Bring Logistics Solutions har bygget et 34 000 kvadratmeter stort lagerhotell på Berger.

Lokasjonen er midt imellom Oslo og Gardermoen. Høy plassutnyttelse, automatisering og effektive prosesser er stikkord for Norges største og mest moderne lagerhotell

Det nye storlageret stod klart våren 2010 og er tilpasset små og store kunder. Bring satser på automatiserte prosesser, moderne IT- og lagerstyringssystemer og tilbyr funksjonell lagring av de fleste varetyper. De automatiserte prosessene vil sørge for smidig ordreplukking og pakking. Lageret tilbyr cross-docking samt tilleggstjenester som montering, konfigurering og returservice.

Lageret har en kapasitet tilsvarende 82 000 pallplasser og 46 lastehus.

Lager & Industrisystemer i samarbeid med SSI Schäfer ble forespurt om å utarbeide et forslag til løsning sommeren 2009, og i konkurranse med flere internasjonale konkurrenter ble vi til slutt valgt som leverandør på bakgrunn av den beste totalløsningen og fleksibiliteten til systemet.

Det ble levert gjennomløpsreoler for kartong og paller, miniload med to trucker, og et automasjonsanlegg som ble integrert i det helautomatiserte lagersystemet til Bring.

Skrevet av: Sue Kristiansen

Sue er utdannet siviløkonom fra NHH og er også autorisert regnskapsfører. Med et firma i stadig vekst er det avgjørende at kompetansen i administrasjonen er av ypperste klasse. I Sue har vi fått dette i kraft av at hun er nøyaktig og opptatt av detaljer, samtidig som hun har evnen til å se en helhet og sammenhenger for å ivareta en totalitet. Hun innehar en faglig trygghet og autoritet som kommer både firmaet og våre kunder til gode.

Sue Kristiansen

Relaterte innlegg

FOSS
Produksjon og industri
FOSS
Dekkmann
Bil og dekk
Dekkmann
Diplom-Is
Næringsmiddel
Diplom-Is

Redd for å gå glipp av en artikkel?

Frykt ikke – vi vet det er en vanlig bekymring. Derfor kan du enkelt melde deg på nyhetsbrevet vårt for månedelige oppdateringer fra LIS. Vi lover lave skuldre og tonnevis av kunnskap.

041_LIS_0568 1 (2)