Dekkmann

Norges ledende dekkfag-kjede

Dagens Dekkmann er resultatet av en sammenslåing av to selskaper; Olrich Gummiservice, som ble startet så tidlig som i 1929 og Dekkmann, som ble etablert i 1957. Olrich navnet ble tatt bort i 1996 og selskapets navn har vært Dekkmann AS siden da. Kjeden består av 43 avdelinger fra Mandal i sør til Alta i nord. Selskapet Dekkmann AS er en datter av Continental Dekk Norge AS og dermed "datterdatter" av Continental AG i Tyskland.

Lager & Industrisystemer har siden 2009 levert nye dekkreoler til Dekkmanns avdelinger i: Trondheim, Molde, Ålesund, Kristiansund, Harstad, Alta, Bodø, Tromsø, Setermoen, Mosjøen, Otta, Oppdal, Namsos, Heimdal, Førde, Kristiansand, Mandal, Sandefjord, Arendal, Skien, Borgeskogen, Hokksund, Bærum, Skøyen, Furuset, Karihaugen, Skjetten, Ski, Gjøvik.

Skandinavias største dekkhotell

Lager & Industrisystemer har i løpet av sommeren 2012 innredet Dekkmann sitt hovedlager på Furuset. Lageret har en grunnflate på hele 9.089 m² og har alt av dekk og dekkrelaterte produkter og tjenester for både personbiler og tyngre kjøretøy. Totalt vil det være plass til nærmere 50 000 dekk. De har en kapasitet til å skifte dekk på 8-12 lastebiler og 30 personbiler i timen eller ca. 200 000 dekk i året.

Leveransen bestod av:
  • R 3000 dekkreol for personbiler og lastebiler
  • Sikkerhetssluse
  • Spiraltrapp
     
Høy utnyttelsesgrad i Ski

Dekkmann Ski fikk sommeren 2010 installert nye mobile dekkreoler. De har i dag en kapasitet på 3520 dekk, og er veldig fornøyd med utnyttelsesgraden av lageret etter oppføringen av de mobile dekkreolene.

Flere dekk på samme grunnflate

Dekkmann Tromsø hadde behov for å skifte ut eksisterende reoler i lageret for å få til en størst mulig lagringskapasitet for dekk på et gitt område. Omkring 500 kunder har dekkene sine lagret i reolene. I tillegg er det minst like mange andre som kommer med dekkene sine for å få dem byttet der.

Er du interessert i hva LIS kan gjøre for ditt lager?

Kontakt oss i dag